Første spadestik

Hvad sker der, når to iværksættere sætter sig sammen og arbejder? Der sker noget! Og vi holder stadig tidsplanen (det var nemlig den, vi skulle lave i dag)

Vi kan med 10.000% sikkerhed sige, at vi ikke kommer til at kede os de næste 4,5 måneder.

Idag gav vi den max gas med whiteboards og post-its. Og vi er taknemmelige for, at vi er 2 inkarnerede projektmennesker, som bare elsker processen.

Vi starter med os selv
Man skal jo altid begynde med det, der er tættest på hjertet. Og det er selvfølgelig os selv. Derfor er vores første milepæl at få vores egen faggruppe, fagjournalisterne, i tale.

Vi vil gerne vide, hvordan de bruger deres faglighed i dag, og hvordan de kunne tænke sig at bruge den fremadrettet. Hvad ønsker de at skrive om? Hvad mangler indenfor de forskellige fagområder?

Vi skal lære af de kloge
I dag har vi også kontaktet en håndfuld kloge mennesker, der allerede har gået vejen og udviklet noget fedt. Vi glæder os til kaffemøder og sparring. Sikken rejse, og nu er vi igang!

Og med hensyn til spadeanalogien. Idag var det blød muld. Vi ved godt, der kommer sten, ledninger, og måske endda granit, jo dybere vi graver. Men vi er igang. Og det er det, der tæller!

KH
Ann Sofie & Mette

Skriv endelig til os, hvis du har gode forslag til kloge mennesker eller hvis der er noget, vi bare må vide. Adressen er simpel: hej@fagjournalist.dk


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *