Ugens fagjournalist: Sportstossen med journalistdrømme

Foto: Martin Ladegaard

Jesper Kristoffersen har altid elsket at skrive og være kreativ med ord, men der skulle gå nogle år, før han fik på papir på sine evner som journalist.  

 

Jesper Kristoffersens drengedrøm var at blive professionel fodboldspiller. Det blev han. Men han sagde stop til fodbolden som 32-årig, inden kroppen sagde stop for ham. Nu ville han forfølge sin anden store drøm om at blive journalist.

 

”Det har altid været en stor drøm at blive journalist, og derfor valgte jeg at søge ind på fagjournalistuddannelsen,” siger Jesper Kristoffersen

 

Et liv fyldt med sport

Hjertet banker for sport, så den slipper Jesper Kristoffersen ikke. Og selv om fodbold og ishockey er favoritterne, så er Jesper Kristoffersen fascineret af alt sport. Som tidligere professionel ved han, hvad der går forud for de gode præstationerne på banen, i ringen, på pisten eller i vandet. 

 

”Du kan ikke tillade dig at have en dårlig dag til træning, du skal give dig 100% – altid!” fortæller Jesper Kristoffersen. 

 

Jesper Kristoffersens liv er fyldt med sport, og han arbejder professionelt med at sætte odds på sportskampe. Alt fra filippinsk basketball til danske fodboldkampe. Men også i fritiden har Jesper arbejdet med sport, senest som kommunikationsansvarlig for en ishockeyklub. 

 

Nye kasket som fagjournalist

Fagjournalisttitlen har givet Jesper Kristoffersen en række nye arbejdsopgaver inden for marketing og salg på sin nuværende arbejdsplads. Men fremtiden må godt bringe mere journalistisk arbejde med sig, gerne som sportsjournalist. 

 

Jesper Kristoffersen ved, hvad det kræver at være professionel atlet. Derfor kan han også sætte sig ind i både skuffelser og sejre, når han står bag mikrofonen og skal interviewe sportsfolk. 

 

”Jeg ved hvad der rører sig i atleten, og jeg kan derfor stille anderledes spørgsmål end de journalister, der aldrig har være professionelle sportsudøvere” forklare Jesper Kristoffersen.

 

 

Martin Ladegaard. Jesper har sit eget podcaststudie, hvor han sammen med en kammerat laver podcast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *